neděle 7. července 2013

Letní festivaly 2013

Máme pro Vás další tipy na zajímavé hudební nebo taneční akce, a protože léto (a s ním i prázdniny) je v plném proudu, budou to pozvánky festivalové.

18. - 21. 07. 2013 - Colours of Ostrava, CZ
Český nějvětší a zatím také nejlépe hodnocený festival hudby v ulicích Ostravy, kde najdete například kapelu The xx, Sigur Rós, Woodkid, Saru Tavares, skupinu Axoustic Africa, Tata Bojs a další. Program, kapely, vstupné a mapku najdete na oficiálních stránkách.

26. - 28. 2013 - Tomorrowland, BE
Tenhle festival je sice až v Belgii, ale říká se, že každý by ho měl za svůj život navštívit alespoň jednou. Je hodnocený jako nejlepší ze všech 250 festivalů všech 33 evropských zemí, které nějaké pořádají a je obrovský. Přijede Steve Aoki, Avicii, Marco Carola, Arty a další, více na oficiálních stránkách.

02. - 03. 08. 2013 - Let It Roll, CZ
Benešovský dvou-denní open-air festival převážně elektronické hudby, na kterém máte možnost potkat zhruba 40 různých DJs. Největším lákadlem tento rok je Netsky, Andy C nebo Noisia, Program, vstupné, účinkující a mapku najdete na oficiálních stránkách

08. - 10. 08. 2013 - Keltská noc, CZ
Krkonoše a město Harrachov pro Vás připravují další ročník open-air festivalu s parádním výhledem :o) Vystoupí Tomáš Klus, Aneta Langerová, Tři sestry, Barb Wire Dolls nebo Visací Zámek. Program, kapely, vstupné a mapku najdete na oficiálních stránkách.

09. - 10. 08. 2013 - Grape, SK
Kousek za hranicemi ČR je letiště Piešťany, kde na Vás čeká další ročník festivalu ve stylu rock & pop a electronic music. Mezi největší lákadla patří Citizens, The Drums, DUB FX nebo The Big Pink. Program, vstupné, účinkující a mapku najdete na oficiálních stránkách.

Přejeme super festivalové léto!

Žádné komentáře:

Okomentovat