pondělí 8. dubna 2013

Malá reportáž ze STARconu

STARcon je třídenní setkání fanoušků všech velkých "star" světů (Star Trek, Star Wars, Stargate a jiné) s hromadou  přednášek, promítání, workshopů, výstav, soutěží a tradičně také hudebních her, které tvoří jednu z jeho doprovodných linií.


Kdo měl chuť a čas si zahrát, ten byl s námi v Obchodní akademii Svatoslavova v Praze 4, kde jsme měli připravené klasické taneční hry StepMania, In The Groove, Everstep multiplayer nebo Mungydance a "zpívací" hru Singstar.


U toho se ještě na chvilku zastavím. Už dlouho, opravdu hodně dlouho jsme ho sebou nebrali na žádnou větší akci která není určena jen členům sdružení, protože je poměrně hlučný a písničky dlouhé, takže se u něj nevystřídá tolik hráčů, jako na jiných stanovištích. Navíc, když se lidé zpívat stydí, není to moc velká zábava...


... ale tentokrát jsme udělali zatraceně dobře, že jsme ho vzali sebou, tak dobře jsme si už dlouho nezazpívali! Pobavil strašně moc lidí a čekalo na něj více hráčů než u padů.


Protože nás umístili do prostor školní jídelny, která byla podstatně větší než třída se kterou jsme počítali původně, zvuk se nemísil a zbyla nám ještě hromada místa na kreslení vzkazů, výstavu fotek a infografiky nebo ukázku triček a malé stolky pro hráče "notebookaře" :o)


Pátek kromě divadla a sobota kromě divadla a Partičky byly k prasknutí, takže zájem o nás rozhodně byl a všichni jsme si to užili, o stížnostech nevím a pochvaly ještě stále chodí :o) Více fotek najdete na našem Facebooku.

Těšíme se příště!

 

Žádné komentáře:

Okomentovat