sobota 19. listopadu 2011

Game Developers Session - Sobota

Přinášíme první čerstvé fotografie přímo z Technické Knihovny v Praze, kde právě probíhá devátý ročník GDS a jednou z doprovodných atrakcí jsme i my s hudebními hrami. Taneční hry pro zdejší návštěvníky novinkou  rozhodně nejsou, tak jsme jsme se na ně pořádně připravili - přivezli jsme Everstep multiplayer a nabízíme možnost vyzkoušet si šest různých tanečních podložek najednou, můžete tak porovnat jejich kvalitu, odolnost nebo pocit ze hry.


Multiplayer se šesti různými podložkami


Infografika, informace o sdružení a prodeji podložek

Budova NTK je úžasná, moderní a přitom jednoduchá a originální. Uvnitř nenajdete žádné složité informační tabule, ale vtipné piktogramy, žádné malby, obrazy a tapety, ale betonové zdi s digitálními dipleji, moderní stolky a sedací koutky a dokonce tu v některém patře vymysleli podlahu, která se zabarví podle tlaku, který je na ní zrovna vyvíjený, ale tu jsme ještě neměli čas hledat.



Piktogramy


Hlavní přednáškový sál, cca 10 hodin ráno
http://www.projektil.cz/cs/article/national-technical-library-prague-lidove-noviny

Program je rozdělený mezi hlavní sál, místnost pro workshopy a prostor se stánky firem, které tvoří doprovodnou linii,  najít tu můžete firmy Adobe, Microsoft, Google, Samsung a další. Přijďe se za námi podívat, jsme tu až do neděle.


Naši tři nejvytrvalejší noví hráči, cca 8 hodin večer


Žádné komentáře:

Okomentovat