středa 1. září 2010

Zápis z druhé valné hromady roku 2010

Datum: 27. 08. 2010
Počet účastníků: 6

Akce do konce roku 2010
Do konce roku nás čeká ještě iDANCE night (září), MS ČR v tanečních hrách (říjen nebo listopad), minimálně jeden čistě hudební sraz (říjen nebo listopad) a narozeniny sdružení (prosinec). V případě zájmu uspořádáme výlet do Vídně.

Prostory pro MS ČR 2010
Hledáme prostory pro letošní Mistrovství České republiky v tanečních hrách, protože veletrh Digitex je vysoko nad našimi finančními možnosti. Rozeslali jsme několik dotazovacích e-mailů a máme tip na několik tématicky příbuzných veletrhů nebo výstav, ale potvrzeného zatím není nic. Sponzorský dar jsme zatím nezískali žádný.

Facebook, blog, portál
Portál se neustále rozrůstá, stránka na Facebooku je aktuální a blog si stále drží stálé čtenáře, i když komentářů pořád moc není. Pokud máte zájem o psaní pro jakýkoliv z našich informačních kanálů, rozhodně se přihlašte.


Něco navíc
Sdružení vytvořilo několik nových diplomů, pracuje na hudební infografice, nabízí mnoho druhů hudebních wallpaperů ke stažení a na Vánoce chystáme novou sadu hudebních kvízů a křížovek. Placky s hudební tématikou jsou stále v prodeji.


Zápis: Molík - Jana Molnárová, předseda sdružení.

Žádné komentáře:

Okomentovat