čtvrtek 6. května 2010

Pozvánka na Animefest 2010

Animefest je velké setkání fanoušků japonských animovaných filmů v Brně a každý rok se můžete těšit na zajímavé přednášky, promítání, soutěže, výstavy a hlavně - na hudební hry.

CzechDDR si pro Vás ve spolupráci s Rare Items připravuje celkem 6 různých stanovišť, na kterých si budete moci zahrát hry Dance Dance Revolution, Para Para Paradise, BeatMania, DrumMania Pop'n'Music nebo multiplayerový systém iDANCE a během soboty se můžete zapsat do dvou turnajů o diplomy a malé ceny. Po celou dobu festivalu bude otevřený i stánek firmy Rare Items, kde si budete moci zakoupit pad nebo taneční hru a pokud máte jakýkoliv dotaz ze světa hudebních rádi Vám ho přímo na místě zodpovíme. Máte se na co těšit!

Animefest 2010 se koná 7. - 9. května v Brně, hudební hry najdete v kině Scala (Sál B. Bakaly), oficiální stránky festivalu jsou tady a pro vážné zájemce doporučujeme registraci předem přímo na stránkách.

4 komentáře:

Lusi řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Lusi řekl(a)...

-znovu a lépe ^.^'-
Jej, mě tak štve, že zas prošvihnu ten iDANCE turnaj >_< Ale mám v tu samou dobu přednášku...
Každopádně se ale za vámi určitě ve volných chvílích zastavím - pozdravit, zaskákat, zamávat (si nad růžovými kytičkami ;o)

Centime řekl(a)...

Husty, v programu jsou větrací pauzy, tak na ty bych se přišla mrknout.
Nicmene mě mrzi, že letos mi to nevyjde. Doufám, že si to užijete a hlavně že to proběhne v klidu.

Srandista řekl(a)...

Tak sa tam vecer vidime ^_^ V praci koncim o 8, a hned po nej utekam na AF...

Okomentovat