středa 25. listopadu 2009

Mezisvátkové setkání 2009

Vánoce i Nový Rok 2010 se nám blíží a mě by zajímalo jestli chcete uspořádat mezisvátkové setkání a jestli ano tak kde. Bylo by to jen povídání členů, všech naších přátel a hraní, případně nějaké to předávání dárků nebo valná hromada, žádná velká organizovaná věc s několikadenním programem, část nějakého conu, akce nebo festivalu.

Datum bych viděla na 27. 12. (neděle), protože je to konec svátků a víkend a nejjednodušší variantou je klub Vaca Loca v Brně, protože je tam dost místa a zároveň arkáda. Jen je to pro některé hráče docela z ruky a nedá se tam být do noci, protože po desáté večer už hosti vyrábí docela hluk. V Praze bohužel nevím o žádném prostoru k pronájmu zdarma, vím o DDMku Prahy 9, ale tam pronájem víkendového sálku (i se sprchou, přespáním, teplem a mini-kuchyňkou) něco stojí a bylo by to na vstupné.

Máte někdo nějaké vhodné prostory? Chcete mezisvátkové setkání? Napište svůj názor!

2 komentáře:

Centime řekl(a)...

Měla bych takový konstruktivní návrh ohledně srazu v Brně. Pro lidi z Prahy by nějaké flámování do pozdního večera asi nebylo to ono, tak jsem si říkala, že bychom se srazili někde v ten den odpoledne a šli třeba do čajovny nebo do restaurace (můžu zažídit rezervačku) a pak o sedmé aspoň na chvíli na arkádu. Ono se tam opravdu nedá být nějak dlouho.

Jo a jen tak mimochodem zkusím zjistit, jestli tam v to datum bude otevřeno...skoro bych si vsadila, že budou mít dovolenou všichni mezi svátkama.

Srandista řekl(a)...

No, nech uz bude kdekolvek, mile rad sa pripojim, ak mi to cas a zdravie bude umoznovat :)

Okomentovat