pondělí 14. září 2009

PIU Pro - další stěhování

V Pasohlávkách nám skončila sezóna a tak bylo PIU Pro přesunuto na novou lokaci, konkrétně do klubu VACA-LOCA v Brně.

více informací na stránkách klubu: http://www.vacaloca.cz/
Pozor! Otevírací hodiny jsou na webu uvedeny špatně - otevřeno je pouze st, pa a so od 19h.

6 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

ya kak-to pozdno podumal, chto ty mojesh ponyat russkiy yazyk. :)

Centime řekl(a)...

Hi vospi! I'm afraid I can't speak in Russian.

But thank you for visiting our blog and thank you especially for your nice music. :)
I hope we will meet you on the next Machine Dance WC.

Centime řekl(a)...

Dneska jsme navštívili nově umístěné PIU Pro v Brně.
Je dobré vědět, že otevřeno je st-so vždy až od 19:00 hodin a většina návštěvníků prý přichází až po deváté hodině. V pátek a sobotu dle slov barmana o něco dříve.
Arkáda stojí v úplně nejzapadlejší místnosti, hudba na diskotéce je hodně potichu a když jsme přišli, Pump suverénně přehlušil veškerý zvuk. Předpokládám však, že v pozdějších hodinách hudbu na diskotéce zesílí, aby přehlušili běžný rámus.
Trošku nepříjemná je situace s pitím, protože láhev (0,33l) dobře vychlazené vody stojí 30 Kč. Po dalších cenách jsem zatím nepátrala.

Lady Leia řekl(a)...

Jak se vlastne rozhoduje o umisteni takove arkady ? Mne osobne prijde arkada v takovem podniku docela nestastna. Zvlaste pro mimobrnenske :)
Za prve neni dostupna ani cely vikend a za druhe je tam otevreno az od sedmi vecer, coz je dost pozde, pokud by si nebrnak chtel zaskakat nejak vic a jeste ten den jet domu.
Navic je to v nejakem disco-podniku, kde hraje jejich hudba, hraci a parmeni se muzou vzajemne rusit, navic se tam nejspis i kouri a to ke skakani taky neni zrovna prijemne.
Proste podle me by si arkada zaslouzila nejake "dustojnejsi" umisteni :)

Centime řekl(a)...

Mitsuki: No holt jsme v České republice a tančení automaty tu nemají na růžích ustláno. Je tu málo větších heren a vlastníci těch menších nemívají o takových věcech ani potuchy. Bohužel až příliš často se tu taneční automaty musí přemisťovat jinam kvůli tomu, že prodělávají.
První místo, kde se tahle arkáda apsoň trochu uchytila, byly Pasohlávky, jenže tam to nemůže být přes zimu. Popravdě jsme rádi, že majitel herny v Pasohlávkách pro ni našel na zimu alespoň toto místo. Takže věc se má tak: jiné místo zrovna nebylo.

Centime řekl(a)...

Je to parada...prave jsme zjistili,ze ve ctvrtek je tam taky zavreno...takze pokud si chcete zahrat, mate par jedinecnych moznosti st, pa a so od 19h.

Okomentovat