neděle 2. srpna 2009

World cup - den třetí

Ráno nás (mě, S'Tsung, Centime) čekal časný budíček, sehnání snídaně, dopravení se do SilverStone a začala příprava na turnaj. První turnaj dne byl ženský no bar. Tento turnaj měl být obvzláště zajímavý, jelikož většina lidí, co se úšastní, hraje pouze s barem. V no bar turnaji pak ztrácejí rovnováhu a samozřejmě dosahují horších výsledků. Otázka ovšem byla jak moc horších výsledků.

Turnaj začal okolo desáté hodiny King of the hill částí. Zde se hrály skladby obtížnosti 7, 8, 9 a 9. Zatímco na skladbách obtížnosti 7 nebyl pro většinu hráček problém dát triple-star, na 9 již ztrácely stabilitu. Tato situace zamíchala pořadím v KOTH části a na konci všech 4 skladeb byla na prvním místě S'Tsung spolu s Laumou se stejným počtem bodů. Tie breaker byl proveden jako součet score za všechny 4 kola, kde vyhrála S'Tsung. Následoval tedy pavouk. První zajimavý zápas byl v semifinále Lauma vs. Rapunzel (USA). Nakonec vyhrála Rapunzel k velkému smutku jednoho funclubu a velké radosti všech zbývajících okolo. Následovalo tedy finále Rapunzel vs. S'Tsung. Vzhledem k faktu, že během zápasu vypovědělo S'Tsung službu koleno nakonec Rapunzel vyhrála. Následovala (naše) pauza na oběd.

Mezitím se začali mužští hráči připravovat na svůj no bar turnaj. Před turnajem předvedli Chris s Kylem nový freestyle, pak se začalo s koth částí turnaje. Zde byly obtížnosti 8, 9, 9, 10 a 11, na poslední kolo postoupilo pouze 32 hráčů, do pavouka pak pouze 16. Zde to proběhlo bez velkých překvapení. Ve finále se utkal MaxxStorm s Cederem, hráli Lipstick Kiss a Ceder vyhrál, Charlene (opět Ceder). Dalším songem byl Determinator, který vyhrál pro změnu MaxxStorm. Poslední byl VerTex^2, kde MaxxStrom bohužel umřel v jednom streamu, Cedel když to viděl přestal hrát také. Pro informace jak asi vypadá score, když hrajou na WC no bar, tak na Charlene (11) měli 99.14 Maxx Storm a 99.60 Ceder.

Pokračoval další zajimavý turnaj a to byl ženský double. Zde se mělo rozhodnout o vítězi ženského titulu, jelikož Rapunzel vedla nad Laumou v průběžném bodování. V KOTH části bylo pořadí Lauma, Rapunzel, S'Tsung, Mek a na pátém místě Thimy. V tomto seedingu se v semifinále potkala S'Tsung s Rapunzel a Thimy s Laumou. S'Tsung porazila Rapunzel, Lauma Thimy a pak nastalo finále. Zde vyhrála Lauma a bylo tedy rozhodnuto, že si i odnese celkové první místo. Pak následovala sprcha, večeře a párty.

Večerní program se přesunul do Castle roomu, kde se konal minulý EuroCup. Připomenul nám tedy stísněnou atmosféru, nedýchatelný vzduch a další vzpomíky na minulý ročník. První na programu večera byl koncert G Powered, kde nám zahráli řadu písniček z iDANC a také pár nových. Následovalo promítání jak Kyle a Chris měli ITG arkádu v horách a Vospi nám poslal video pozdrav, jelikož se mu nepodařilo získart víza do EU. Následovalo pár slov o současné situaci PG, představení současného PG teamu a začalo vyhlášení vítězů. Další na programu byl koncert Oscillator X (Kyle Ward, John Mendenhall). Zahráli několik klasických skladeb, několik skladeb z posledního alba a jednu novinku. Za zmínku stojí gigantická kachnička, kterou uvedli Xuxu. Xuxa zde byla zahraná poprvé naživo. Kyle opět ukázal, že má bezdrátové klávesy, takže mu nedělá problém hrát nejen mezi publikem, ale i venku mimo koncertní místnost. Také nám zahráli Monolith, takže až nám někdy budou zase tvrdit, že určitě nejsou Affinity nebo Onyx, víme své. Po skončení koncertu jsme vyrazili spát.

1 komentář:

STsung řekl(a)...

Monolith byl nádherný. Jsem si řikala, co se to ksakru děje...to je přece 200BPM skladba...co je šílená streamová jedenáctka. Uvědomila jsem si, že je to Monolith a proč mi nesedí, že to hraje Kyle s Johnem.

Velká Xuxa byla luxusní...^_^.

Škoda, že tam bylo moc opilých lidí.

Okomentovat