úterý 21. července 2009

Mistrovství světa v tanečních hrách

Jelikož se nám MS v tanečních hrách hezky blíží, je vhodné k němu napsat trošku informací i sem. Bude se konat ve dnech 30.7. - 2.8. a podobně jako minulý EuroCup bude v Nizozemí, konkrétně ve Zwanenburgu (kousek od Amsterdamu) v zábavním centru SilverStone. Tentokrát se koná v jiné místnosti, takže nás snad nečeká diamantová podlaha, na které se pohybuje i zaaretovaná platforma arkády jako minule.

Mistrovství je rozdělené do 3 turnajů - single bar, single no bar, double. Za umístění v každém z nich hráč dostane body a konečný součet bodů určí vítěze. Turnaj se bude hrát na In The Groove 2 automatech (dedicab). Turnajový systém je kombinací "king of the hill stylu", který jsme měli možnost vyzkoušet si i my v iDANCE turnaji na AnimeFestu a klasického "single elimination" pavouka. Pokud vás zajímá více informací, tak zkuste tento dokument.

Nebudou chybět klasické ani koncerty OsillatorX (Kyle Ward + John Mendehall) nebo G-POWERED a na místě bude k vyzkoušení i taneční hra iDANCE.

Českou Republiku letí reprezentovat S'Tsung a Centime. Já budu na místě jako součást organizačního týmu. Naši sestavu doplní přátelé ze Slovenska Srandista, Ulo a Crazy. Pokusíme se podávat pravidelné informace a fotky z místa konání, takže v průběhu MS určitě sledujte Czech DDR blog.

Žádné komentáře:

Okomentovat