středa 17. června 2009

Nová lokace PIU Pro v ČR!



Dnešek je pro české hráče tanečních her dalším šťastným dnem, protože se podařilo najít nové místo pro jediný automat PIU Pro v ČR. Věříme, že se mu bude dařit už jen díky dobrému umístění téměř na hranicích se Slovenskem a Rakouskem.

A kde že ho můžete najít?
Arkáda je nově umístěna v Autokempu Merkur - Pasohlávky u vodní nádrže Nové Mlýny (cca 40 km od Brna). Stojí pod přístřeškem baru-herny U Tygra přímo v areálu autokempu pár metrů od pláže. Z těchto faktů vyplývá, že zde můžete PIU Pro zastihnout pouze do konce srpna, pak bude opět přemístěna jinam. Provoz herny je ve všední dny omezen do 23 hodin, v pátky a soboty do 1h. Cena hry je momentálně 10Kč na 2 songy.
V autokempu je také dost jiných atrakcí k půjčení či vyzkoušení. Přespat můžete v některém z místních hotelů, v bungalovu nebo ve vlastním stanu.
Pokud nemáte auto, lze se do kempu dostat nejlépe autobusem z Brna-Zvonařky (cca 40-50min), na zastávku Pasohlávky, přehrada nebo Pasohlávky, u kostela. Přímý spoj z Břeclavi zřejmě neexistuje (jedině s přestupem v Mikulově).

Tak co byste řekli na hromadnou kempingovou akci? ;)


EDIT NX: Aby nedošlo k nedorumění - jedná o PIU Pro automat který byl napřed umístěn v Šumperku a pak v Zábřehu. Tedy tato lokace již neplatí.

4 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

No ja som za kempingovu akcosku :)) najlepsie vikend!!! Crazy

Molík řekl(a)...

Pristi vikend ? 27 - 28

eNiks řekl(a)...

ze by se mi konecne splnil sen o Valne Hromade CzDDR? :) ji pristi vikend zni fajn ^^

Centime řekl(a)...

A to nezni vubec zle... :)

Okomentovat