středa 24. června 2009

Linie hudebních her na FF09

DDR@FF se nezadržitelně blíží a připravuje už 3. ročník své linie. Hlavním organizátorem linie je opět Sniper a my jsme ho poprosili o několik informací k akci. Takže, jak bude letošní linie vypadat?

Na FF09 máme připraveno pár vychytávek, nebude chybět Quad ani tancování s projektorem. Pojedeme zase po celou dobu festivalu od rána do noci a najdete nás stejně jako loni v zadní části Sokolovny. Letos jsme maličko expandovali i do spodní místnosti a tak pro vás můžeme nabídnout více prostoru, lepší odhlučnění a samozřejmě také zajímavější program. Navíc jedeme celou linii připravovat už týden předem, aby bylo vše 100% připraveno hned první den Festivalu.

Díky Rare-Items.cz nabízíme letos jako ceny kvalitní pady, takže vítěz si skutečně bude odnášet hodnotnou výhru a soutěžit se bude v mnoha turnajích - na své si přijdou začátečníci, pokročilí i milovníci šíleností a po celou dobu Festivalu bude probíhat velká DDR liga. Více informací naleznete na stránkách linie, nástěnkách v místostech DDR@FF nebo na Facebooku :o)

Festival Fantazie, 02. 07. - 12. 07. 2009, Chotěboř, Česká Republka

Žádné komentáře:

Okomentovat