neděle 29. března 2009

SCON za námi

SCON skončil a je čas na menší zhodnocení. Ačkoliv se původně počítalo s menší akcí, kde budou hudební hry jen do počtu, nakonec jsme byli překvapeni přiděleným prostorem a rozhodli se trošku naše aktivity rozšířit. Ale popořadě - na místo jsem dorazil v pátek kolem 1700 a začal skládat věci dohromady podle původního plánu - jedno ITG stanoviště a dva Impact Arcade pady, na druhé straně Pop'n Music ASC. SCON byl v budově Obchodní Akademie a studenti si nechávali sešity (a taky Bravíčka, Top dívky a pod) v lavicích, takže jim popřejme hodně štestí v hledání svých věcí zítra.


ITGčko byla klasická arkáda, Pop'n Music zde byl v softwarové verze Adventure. Po úspěšném zprovoznění obou stanovišť se víceméně nerušeně hrálo až do cca 2230, kdy jsme ukončili provoz a šli spát. Avšak to, že třída je z 2/3 prázná nám moc spát nedalo, proto se zrodil nápad udělat galerii padů - vzalo se 8 padů (papírák, Impact, starej Ignition, novej Ignition, PIU softpad, TXko, CFko a BlueShark), ke každému napsal popisek a výstava byla na světě.


Doufejme, že se líbila a že jste se mohli dozvědět něco i o dalších padech, které nejsou v ČR ani dostupné (v době SCONu se 4 z 8 vystavených padů nedali v ČR koupit). Při vykládání věcí z auta si jistá nejmenováná osoba všimla PPP controleru u mě v autě, takže se bylo rozhodnuto i o dalším stanovišti. Jako doplňek bylo možné rovnou na místě zakoupit nejlepší softpad na trhu - Impact za akční cenu a v prodeji zde bylo i ITG pro PC. Nakonec tedy z akce, kde měly být hudební hry jenom doprovodná linie jsme udělali plnohodnotnou součást programu.

Díky patří Molíkovi, za vzorné hlidání a S'Tsung, za zapůjčení techniky (nejenom) k Pop'n Music.

Fotky: Molik

Žádné komentáře:

Okomentovat