středa 4. února 2009

Pump it up Jump - ATEI 09


PIU Jump je taková kuriozitka. Jedná se o automat určený pro děti. Velikost automatu je tudíž přizpůsobena výšce dětí (asi dvakrát menší než normální automat). Platforma je také zmenšená. Najdeme na ní deset kulatých panelů, na kterých jsou nakreslené různé objekty: jablíčko, srdíčko, hvězdička, kytička a tlapičky. Na obrazovce při hře místo cílových šipek vidíme pět koleček se stejnými motivy jako jsou na platformě. Ze spoda obrazovky se tak pohybuje třeba kytička a dítě na ní má skočit v momentě, kdy překreje cílové kolečko. Pokud hráč notu potvrdí ve správný moment nakrmí tak zajíce nad cílovými noty. Ten když sní spoustu mrkve (za každý perfect a great dostane zajíc něco k jídlu) je spokojen a dítě může pokračovat ve hře. Pokud však nemá, co jíst přijde o energii a hra končí.

Zajímavostí ve hře je, že při ní vidíte text skladby, kterou hrajete.

4 komentáře:

Jakub Tamchyna řekl(a)...

docela tem detem zavidim, vypada to skvele :D

Srandista řekl(a)...

OMG, to vypada fakt mocne zle :D LOL :)

Alasak: Tazko detom zavidiet, ked si ty mozes zahrat na fakt super FX cabe ^_^

eNiks řekl(a)...

"fakt mocne zle" :)))

Ale jinak je to v pohode, clovek na to stoupne, da nejtezsi song na FC, rekne si "i finished the game, its over" (tohle prohlasil Alex) a jde dal... a masinu necha detem.

Molík řekl(a)...

a ti nevim, jestli je co zavidet. Podle me nahradit sipky za nejruznejsi tvary proste nestaci, protoze z vlastnich predvadecek a akci pro deti mame zkusenost s tim, ze deti nemaji problem poznat smer, ale vubec vsimnout si te sipky a zareagovat na ni. Deti maji proste pomalejsi reflexy.

Kdyby byly ve skladbe jen same dlouhe freeze sipky, zvladnou vsecko. Vyssi uroven by pak znamenala jen vic kratsich freezu, az by se jednou dostali k sipkam normalnim.

Okomentovat