úterý 23. září 2008

Změny a plány v Czech DDR

Změny ve vedení Czech DDR
Na poslední veřejné a řádně ohlášené valné hromadě z 1. 5. 2008 se změnilo celé vedení našeho sdružení. Xsoft (Jan Smetana) a Trin (Martin Kudlvasr) odstoupili, ale dále zůstavají jako členové a pomáhající, Cloud (Petr Žalud) odstoupil úplně a definitivně. Nové vedení vypadá takto:

Předseda: Molík (Jana Molnárová)
1. místopředseda: NX-306 (Jan Horský)
2. místopředseda: Centime (Magda Rozehnalová)


Plány do pro blízkou budoucnost
Několik týdnů po této valné hromadě proběhla porada mezi bývalými členy, současnými členy vedení a několika pomáhajícími a zrodil se plán akcí a změn pro další kalendářní rok. Shrnutá do několika bodů vypadá následovně:

1) Oddělujeme komunitu od sdružení. Ve sdružení je jen ten, kdo má rád hudební hry a zároveň chce pomáhat druhým. Je jedno jestli bude hlídat pady, kreslit diplomy nebo psát na tento blog, jakákoliv pomoc se počítá. Narozdíl od toho do komunity patří úplně všichni co mají rádi hudební hry a nemusí to žádným způsobem dokazovat.

2) Elektronický život. Založíme nové fórum a zkusíme to ještě jednou načisto. Probereme portál sdružení a necháme tam jen ty statické informace, které patří sdružení. Pokračujeme v plnění a starání se o Google kalendář. Založili jsme tento blog, který slouží jako zdroj informací od sdružení směrem ke všem členům. Pracujeme na jednom řešení, které centrálně propojí všechny tyto informační kanály.

3) Regiony. Pomyslně jsme si rozdělili Českou Republiku na několik částí a ke každé části přiřadili jednoho „velvyslance“, tedy člověka, který v daném místě žije a bude plnit funkci prostředníka mezi komunitou (členy) a vedením sdružení a to obousměrně. Kdo ke kterému regionu patří?

Praha a blízké okolí: NX-306, Molík
Hradec Králové a blízké okolí: Molík, Yzzergin
Brno: Centime
Šumperk: S’Tsung
Ostrava: Alaska
Plzeň: hledáme
Liberec: hledáme

Rádi rozšíříme naše regiony o další místa, chybí nám především sever a západ republiky. Kdo by měl zájem, přihlašte se komukoliv z vedení prosím. Naší spojkou pro Slovensko je Srandista (Martin Banák).

4) Noví & stávající hráči. Tenhle bod se nezměnil. Stále se chceme věnovat novým i stávajícím hráčům a pro obě skupiny pořádat tématické a vhodné akce. Pro nové jsou to nejrůznější cony nebo časopis, pro stávající posílíme a uspořádáme například výlety za arkádami nebo turnaje a mistrovství. Akce budou rozdělené na veřejné (např. Advík) a čistě pro členy sdružení (například Xuxacon).

5) Rare-Items. Nastavujeme spolupráci s firmou Rare-Items, která bude výhodná pro obě strany. My jako nekomerční sdružení budeme mít možnost zapůjčení techniky, kterou Rare-Items vlastní a naoplátku pro tuto firmu zajistíme práci a zakázky ve všem, co se týká hudebních her ve chvíli, kdy nás někdo osloví. Všechny akce tak získají profesionálnější vzhled a techniku, kterou si sdružení dovolit nemůže, ale stejně všechno zůstane v rámci „naší komunity“.

Žádné komentáře:

Okomentovat